Hi! Welkom op mijn webshop!

Mijn naam is Noa en ik ben 24 jaar oud. Ik maak eigen sieraden & kaarsen met heel veel liefde. We blijven ons assortiment uitbreiden: van kleding tot riemen & van tassen tot telefoonhoesjes. Voorheen heette mijn webshop Beadsbynoa. 

Partner worden?
Wil jij de sieraden of kaarsen van Madebynoa verkopen in jouw winkel? Dat kan! Mail naar: info@madebynoa.nl voor de mogelijkheden.

Verzending
De artikelen worden binnen 5 werkdagen verstuurd, maar we proberen dit natuurlijk binnen één werkdag te doen! De verzending is vanaf €1,95, bij kleding of zwaardere accessoires variërend tussen de €3,95 en €5,95. Boven de €60 zijn de verzendkosten gratis! Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten van PostNL of DHL. Ophalen is kosteloos en dit is in Nijkerk.  

Retourneren
Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan is het mogelijk om het terug te sturen. Alleen kleding en tassen kunnen geretourneerd worden (i.v.m. hygiëne). De vintage items kunnen helaas ook niet geruild worden. Ruilen kan t/m 14 dagen na de aankoop. Sale items kunnen niet geruild worden! 

Het retourneeradres is te vinden om de verzendlabel van jouw artikel. Staat deze er niet op? Dan kan je het adres opvragen via de e-mail.

De retourneerkosten zijn voor de koper. Als het product bij ons ontvangen is, ontvang je je geld binnen 10 dagen terug. 

Garantie

MadebyNoa hanteert 8 weken garantie op alle sieraden, zoals wettelijk bepaald. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en kijken graag samen hoe wij het oplossen. Is jouw sieraad in deze 8 weken kapot gegaan? Dan krijg jij gratis een nieuw exemplaar of wordt jouw sieraad met liefde gemaakt (gezien de voorraad en waar mogelijk). Op accessoires en kleding zit 4 weken garantie. Neem contact met ons op via mail of social media om het samen op te lossen.


Eigen sieraad ontwerpen

Je eigen sieraad ontwerpen kan ook! Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op. Via Instagram zijn wij ook bereikbaar.